i-POST

V Prílepoch nebola voda ani skolaudovaná

poradna

Som občianka z Prílep a volám sa Anna Michalkoc-Kudrejová. Ja som sa počas neplatenia vody obrátila na pani primátorku Ing. Serafínu Ostrihoňovú, aby sa s tým niečo robilo.

Veľa sa píše a veľa hovorí o tom, že občania Prílep sú neplatičmi vody. Naši občania neplatia vodu od roku 2008. Posledná faktúra za vodu je zo 4. januára 2008. Od tejto doby sa v Prílepoch za vodu neplatilo. Nie z dôvodu, že občania nechceli, ale nemali komu. Do spomínaného roku platili firme Bystrina, Štefan Bako, Priemyslená 7, ZM.

V Prílepoch nebola voda ani skolaudovaná. Trvalo to až do augusta 2009. Vtedy som sa rozhodla napísať na Mestský úrad do Zlatých Moraviec, kde Prílepy patria. Dostala som odpoveď dňa 16. 9. 2009 od vtedajšieho prednostu Ing. Miroslava Šlosára, že odbor výstavby MsÚ Zlaté Moravce bude rokovať so zástupcami Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti a.s. Nitra. A od tej doby sa nič nedialo. Až posledný deň v auguste v roku 2010 prišli občanom faktúry a na nich celé sumy za vodu, do 13. 10. 2010. Ale 4. 10. 2010 boli vystavené ďaľšie faktúry, ktoré občania dostali aby tie predošlé považovali za neplatné. Prednosta Šlosár mi zavolal, že túto faktúru za vodu zaplatiť musíme. A mne povedal, že na jedenkrát. Moja odpoveď bola, že ani na dvakrát, že to musí byť splátkový kalendár. Volal mi to hneď ráno a potom som išla autobusom do mesta a Pán Šlosár cez miestny rozhlas začal hlásiť ako išlo neplatenie faktúr  mimo neho. Asi zabudol čo mi telefonoval.

Všetko by mal platiť ten, kto to zapríčinil. Verím, že sa to v krátkej dobe celé dorieši, lebo neplatenie vody v Prílepoch pozná celé Slovensko.

[hr]

Anna Michalkoc-Kudrejová

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button